Deklarationshjälp i Kiruna

Annons:
Deklarationshjälp i Kiruna hos rutinerade och erfarna revisorer och redovisningsbyråer - hitta de bästa företagen som erbjuder deklarationshjälp i Kiruna här. Om du bor i eller i närheten av Kiruna och behöver deklarationshjälp eller hjälp med bokföring så hittar du nedan en lista över 5 olika företag som du kan ta kontakt med.
Annons:

Deklarationshjälp i Kiruna

Nedan ser du vår lista över alla företag som erbjuder deklarationshjälp i Kiruna.

Tåga Konsult AB
Föreningsg. 19
981 31 Kiruna


Revisionstjänst EOB AB
Gruvvägen 5
981 31 Kiruna


Kiruna Ekonomitjänst AB, Keab
Linbanevägen 1
981 41 Kiruna


Veta Virpis Ekonomitjänst AB
Uttervägen 11
981 37 Kiruna


PwC
Arent Grapegatan 29A
981 32 Kiruna

Annons:

Bokföring i Kiruna

Förutom hjälp med deklaration i Kiruna så erbjuder de flesta av revisorerna och redovisningsbyråerna från listan ovan också hjälp med bokföring i Kiruna. För att ta reda på vilka olika tjänster inom ekonomi och bokföring i Kiruna som respektiver företag erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Deklarationsfakta om orten Kiruna

I Kiruna finns som nu bekant minst ett företag som arbetar med deklarationshjälp i Kiruna, nedan finns en del generell fakta om orten Kiruna:

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

Sammanlagt hittade vi i Kiruna 5 olika företag inom deklarationshjälp att välja mellan när du behöver hjälp med deklarationen i Kiruna. Skulle det vara så att du inte hittar någon revisor eller bokföringsfirma i Kiruna från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon stad angränsande till Norrbotten.