Deklarationshjälp i Farsta

Annons:
Deklarationshjälp i Farsta hos rutinerade och erfarna revisorer och redovisningsbyråer - hitta de bästa företagen som erbjuder deklarationshjälp i Farsta här. Om du bor i eller i närheten av Farsta och behöver deklarationshjälp eller hjälp med bokföring så hittar du nedan en lista över 6 olika företag som du kan ta kontakt med.
Annons:

Deklarationshjälp i Farsta

Nedan ser du vår lista över alla företag som erbjuder deklarationshjälp i Farsta.

Parlin Ekonomi&managementconsulting AB
Rottnerosbacken 177
123 48 Farsta


Revisionspartner N-E Hagsten
Ekshäradsgatan 87
123 46 Farsta


Bokföringsbyrå Mark Timbrant
Larsbodavägen 50
123 41 Farsta


Svenska Eken Inkasso
Munkforsplan 33
123 47 Farsta


Trångsund Redovisningsbyrå
Grumsgatan 1
123 44 Farsta


Söderbacks Byggservice, K G
Torsbygatan 1
123 41 Farsta

Annons:

Bokföring i Farsta

Förutom hjälp med deklaration i Farsta så erbjuder de flesta av revisorerna och redovisningsbyråerna från listan ovan också hjälp med bokföring i Farsta. För att ta reda på vilka olika tjänster inom ekonomi och bokföring i Farsta som respektiver företag erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Deklarationsfakta om orten Farsta

I Farsta finns som nu bekant minst ett företag som arbetar med deklarationshjälp i Farsta, nedan finns en del generell fakta om orten Farsta:

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Sammanlagt hittade vi i Farsta 6 olika företag inom deklarationshjälp att välja mellan när du behöver hjälp med deklarationen i Farsta. Skulle det vara så att du inte hittar någon revisor eller bokföringsfirma i Farsta från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon stad angränsande till Stockholm.

Deklarationshjälp i Sverige

Nedan följer utvalda orter och städer där du kan hitta revisorer och redovisningsbyråer som arbetar med deklarationshjälp i Sverige.